10 Ocak 2017 Salı

Cayo Levisa / Vinyales / Küba


Cayo Levisa / Vinyales / Küba (06 Şubat-18 Mart 2016)

Buraya gitmek için şehir merkezindeki tur şirketlerinden bu turu satın almanız gerekli (sandöviç menü 29 CUC, yemekli menü 35 CUC yemekler açık büfe ve lezzetli). 






Sabah tur şirketinin önünde diğer yolcularla buluştuktan sonra otobüslerle (oldukça konforlu) marinaya doğru yola çıkılıyor. Yaklaşık 1 saatlik kara yolculuğundan sonra marinaya varıyorsunuz. Teknelerle yarım saatte adaya varıyorsunuz (pasaportunuzun yada fotokopisinin yanınızda olması önemli yoksa marinadan çıkış yapamazsınız).





Okyanus ve ada çok güzel. Burada kalabileceğiniz otel ve tesisler mevcut. Öncesinde böyle güzel bir yer olduğunu bilseydik bir iki gün kalırdık diye içimizden geçirdik ancak programımızı farklı yapmıştık ve valizlerimiz yanımızda değildi. Tropikal bir adada birkaç gün zaman geçirmek isterseniz tur şirketleri ile konuşup rezarvasyon ve planlama yapmanız gerekiyor.




Öğle yemeği yarı açık bir restoranda canlı müzik eşliğinde veriliyor. Hoşumuza giden eğlenceli bir tur oldu. Ayrıca bu tur sırasında neredeyse 35 gün sonra 3 Türk turistle tanışmak ve sohbet etmek de çok iyi hissettirdi.






1 yorum:

  1. Çok hoş ve faydalı olmuş. Göcek Haber de paylaştım Teşekkürler..

    YanıtlaSil