27 Kasım 2016 Pazar

Ancon Plajı / Trinidad / Küba



Ancon Plajı / Trinidad / Küba (06 Şubat-18 Mart 2016)

Cuba turun yanından sabah 9.00 ve 11.00 da plaja dolmuş kalkıyor. Yine de casa sahibinize dolmuş saatlerini danışmanız faydalı olacaktır. Ayrıca plaja bici taksi (yol biraz uzak), kollektif taksi veya bisiklet kiralayarak ulaşabilirsiniz. Ağaçlarla kaplı plaj gayet güzel. Okyanus harika, ancak bizim gittiğimiz gün biraz rüzgarlıydı.





Aralıklarla kurulmuş oteller ve tatil köyü benzeri tesisler var. Plaja kurulmuş olan büfelerden içecek alabilmenize karşın yemeği sadece her şey dahil müşterilerine veriyorlar. Dondurulmuş limonata içebilirsiniz. Bildiğiniz limonatayı dondurmuşlar eridikçe içmeye devam ediyorsunuz. Domuz eti dışında açık büfede tavuk ve balık seçenekleri de bulunuyormuş.





Sırt çantanıza yiyecek bir şeyler alabilirsiniz. Aslında hangi tura ya da Küba’da nereye giderseniz gidin sırt çantanızda atıştırmalık bir şeyler ve su bulunması önemli. Ayrıca sırt çantanıza peçete ve ıslak mendil de koyabilirsiniz. İki plastik kaşık ve bir iki naylon poşetin ne kadar değerli olduğunu anlamak için Küba’ya gitmemiz gerekiyormuş. Güneş kremi sürmeyi ihmal etmeyin. Akşam olunca ne kadar yandığınızı anlıyorsunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder